Brouwerij Egmond

Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Brouwerij Egmond
Sinds 2018 staat in Egmond aan den Hoef een ambachtelijke brouwerij, waar onder meer de Sancti Adalberti abdijbieren worden gebrouwen. Een brouwhuis van 2500 liter, tien gistingstanks, een bottellijn en het vakmanschap van de brouwers zorgen voor heerlijke speciaal bieren. U kunt onder leiding van deskundige medewerkers een rondleiding maken door de brouwerij en genieten van een proeverij in het Proeflokaal.

Proeflokaal
Het proeflokaal is het gezellige begin- en eindpunt voor rondleidingen en proeverijen. Daarnaast ben je van harte welkom als je een proefglas van onze bieren wilt drinken en wilt genieten van onze lokale borrelhapjes. Met zicht op de brouwerij kan je genieten van onze bieren.
Openingstijden proeflokaal: vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 19:00 uur. Reserveren voor groepen kan via: proeflokaal@brouwerijegmond.nl

Sancti Adalberti
 Sancti Adalberti wordt gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond en is het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Inmiddels brouwt men Tripel, Dubbel, Weizen, Blonde, Abdijbock en een zwaar donker bier Pastorale. Alle bieren zijn biologisch. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.

Brouwerijwinkel
In de brouwerij winkel vind je naast onze bieren ook cadeauverpakkingen, glazen, schorten en T-shirts. Leuk om na een proeverij mee naar huis te nemen.
Openingstijden winkel: maandag – vrijdag 10:00 – 16:00, vrijdag – zondag 16:00 – 19:00

Contact

Brouwerij Egmond
Weg Over de Bisschop 1B
1934 CS Egmond Aan Den Hoef
info@brouwerijegmond.nl

Plan jouw route