Duinen bij Egmond

Over ons

Op deze pagina vind je informatie over Stichting Hart van Noord-Holland, links naar onze beeldbank, informatie over pers en media aanvragen en hoe je als ondernemer je bedrijf of evenement kunt aanmelden.

Logo stichting hart van Noord-Holland

Over ons

De bezoekersmarketing van de gemeente Bergen wordt verzorgd door Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing. HvNH vermarkt een groot gedeelte van de regio Alkmaar; Alkmaar, Bergen, Egmond, Schoorl en Castricum. Voor de bezoekersmarketing van de Egmonden werkt HvNH samen met Egmond.nl.

Meer over ons
Uitzicht over de duinen van Egmond

Beeldbank

De beeldbank met beelden van Egmond vind je hier. De afbeeldingen zijn downloadbaar (alleen voor redactioneel gebruik).

Naar de beeldbank
Uitzicht over de kustlijn van Egmond

Pers en media

Ben je journalist en heb je een vraag over de Egmonden? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie en/of beeldmateriaal? Maar ook voor andere vragen kun je contact opnemen met Loïs Paul via Lois@alkmaarmarketing.nl of (072) 512 10 70

Egmond in de pers
Strandhuisjes Egmond

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Hart van Noord-Holland?

Meld je aan voor de zakelijke nieuwsbrief
Gele bloemen voor een hek bij een weiland

Bergen en Castricum Marketing

Sinds 1 januari 2021 verzorgt HvNH in samenwerking met Reclame aan de Kust de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeente Bergen en Castricum.

Lees meer
Visnetten aan de pier

Evenement of bedrijf aanmelden

Organiseer je een evenement of heb je een eigen (toeristische) onderneming in de Egmonden? Meld deze aan en wij zorgen dat jouw evenement of bedrijf op de website komt te staan.

Aanmeldformulier
Voorkant marketingplan Bergen Egmond Schoorl

Marketingplan

Voor het jaar 2024 staan veel mooie activiteiten op stapel. In het marketingplan lees je over de ambities en doelstellingen, de verschillende doelgroepen, activiteiten en plannen voor het nieuwe jaar die wij voor Bergen, Egmond en Schoorl hebben.

Marketingplan 2024
Voorkant jaarrapportage Bergen Marketing 2023

Jaarrapportage

In 2023 hebben wij weer vele mooie activiteiten mogen uitvoeren. Hierbij presenteren we de jaarrapportage marketing, een samenvatting van de belangrijkste marketinginspanningen en resultaten van het afgelopen jaar.


Jaarrapportage 2023