Werken in Egmond

Wil je ook werken in een dynamische kustplaats? Ontdek de ideale plek om te werken, te floreren en je professionele ambities waar te maken. Laat je inspireren door de uitgestrekte stranden, de verfrissende zeelucht en de energieke vibe in Egmond. Egmond biedt de perfecte balans tussen werkplezier en ontspanning, tussen professionele groei en een relaxte vakantiesfeer. Klaar om de sleur achter je te laten?

Restaurant van Speijk

Op deze mooie locatie van Egmond aan Zee vind je Restaurant Van Speijk. Geniet van het uitzicht, van de heerlijke gerechten en fijne ambiance. Wie weet ben jij straks de nieuwste aanwinst van Team van Speijk.

Zie de vacatures

Hotels in Egmond

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de hotelbranche en wil je jouw talenten inzetten als medewerker in één van onze hotels? Dan zoeken wij jou! Bij Hotel in Egmond zijn we altijd op zoek naar nieuw talent voor diverse afdelingen. Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat je op één van de mooiste locaties langs de Noord-Hollandse kust komt te werken, en wat is er nou beter dan na je werk nog even langs het strand te kunnen lopen?

Zie de vacatures

Restaurant Natuurlijk

Natuurlijk is op zoek naar een enthousiaste, ‘managers geluksmomentjes’ voor diverse functies! Natuurlijk kan gasten geluksmomentjes bezorgen doordat iedereen zich inzet. Je komt te werken in een gezellig team die allemaal graag een extra stap zetten om onze gasten een onvergetelijk dag te bezorgen. Daarom ben je, net als de rest van het team, een ‘manager geluksmomentjes’. Heb jij passie voor mooie (streek) producten en wil jij werken in één van de mooiste restaurants van Egmond? Wacht dan niet.

Zie de vacatures

Het Wapen van Egmond

Wil je een leuke gezellige baan naast je studie of wil je lekker aan het werken ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zie de vacatures

Comer

WIL JIJ AAN HET WERK BIJ RESTAURANT COMER? Wij bieden een geweldige werksfeer in ons mediterraans restaurant in Egmond aan Zee.

Zie de vacatures

Santiago

Kom werken aan het gezelligste plein van Noord-Holland bij Brasserie Santiago. Er is een uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerkaart met voor ieder wat wils.

Zie de vacatures

Restaurant Jooi!

Kom jij met jouw stralende glimlach onze gasten verwelkomen en ze een toptijd geven? Bij Jooi! lopen we lekker door. En we kunnen nog wel wat extra beentjes gebruiken. Kom jij werken in het leukste team van Egmond aan Zee?

Zie de vacatures

Vis aan Zee

We zijn enorm trots op ons jonge, gezellige team. Ook deel uitmaken van de Vis aan Zee familie? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Zie de vacatures

Angelo's

Wij zijn op zoek naar jou! Een of meerdere dagen in de week werken naast school, gezin of andere werk? Een vaste dag of liever een flexibel rooster. Allebei is mogelijk! Kom een avondje meedraaien. Heb je het bij ons naar je zin dan overleggen we samen op welke dag (en) je wilt werken. Werktijden tussen 16.30 en 22.30 uur. Leeftijd van 16 tot 66 jaar….

Zie de vacatures

Intercity

Werken bij Intercity Boutiques is werken met een lach. Het is informeel en we hebben veel plezier met elkaar. Wij houden van korte lijntjes en eigen initiatief en zijn blij met ieder zijn eigen identiteit. Eenmaal aan de slag zul je het ‘Intercity gevoel’ zelf ervaren. We werken hard, maar we houden ook van feestje en nemen dan écht tijd voor elkaar.

Zie de vacatures